Skip to Content

Шпаченко Анастасія Анатоліївна

Business Development Executive
Фізична особа — підприємець (ФОП)

У 2013 році закінчила Харківський національний економічний університет (факультет «Економічної інформатики») за спеціальністю «Комп’ютеризовані технології та системи видавничо-поліграфічних виробництв» (магістратура). Тема дипломної роботи: “Розробка системи вдосконалення клієнтоорієнтованого підхіду на видавничо-поліграфічному підприємстві”
В 2011 році працювала free-lance дизайнером-верстальником, а також коректором в видавничому домі ХНЕУ.
З 2012 року працювала менеджером по роботі з клієнтами на видавництві “Книжковий клуб ”Клуб сімейного дозвілля””. Також займалася продажами і консультацією клієнтів відносно банківських продуктів у компанії “Global Bilgi”.
З 2014 року працює менеджером по роботі з клієнтами в IT компанії. 6 років з річними перервами на два декрети працювала в в аутстафінгових та аутсорсингових IT компаніях (“DMD-Binary”, “Devtonix”, “CHI Software”). Основними обов’язками був пошук та залучення клієнтів, розвиток клієнтської бази, укладання контрактів та представлення інтересів компанії у тематичних конференціях за кордоном. 
З 2020 року працює в продуктовій компанії “TeamDev” і займається побудовою і розвитком клієнтської бази стартап-продукту з нуля. Продукт розроблений и продовжує вдосконалюватись на базі Artificial Intelligence та Computer Vision для клієнтів volume індустрії шкільної та спортивної фотографії США, Канади, Великобританії, Австралії та Сингапуру. До обов’язків входить: презентація продукту на відповідному ринку, участь у тематічніх конференціях, комунікація з клієнтами, сервіс обслуговування клієнтів, заключення контрактів, маркетингові активності.
З 2019 року навчаюся на курсі гештальт-терапії. В 2022 році почала навчання з отримання другого магістерського ступеню вищої освіти за напрямком “Психологія”. Ці знання допомагають мені в моїй роботі, особистому житті та дають базу для здобуття ресурсу в час повномаштабного вторгнення. Планую також розпочати особисту терапевтичну практику паралельно з основною роботою.

Всі знання, отримані на кафедрі комп’ютерних систем і технологій ХНЕУ, неоднаразово були застосовані на терені стежок мого професійного шляху.

Контакти:

— LinkedIn: https://ua.linkedin.com/in/anastasiia-shpachenko-68673583/en
— E-mail: anastasiia.shpachenko@gmail.com
— Телефон: +380964642263

Back to top