Skip to Content

Хорошевський Олексій Ігорович

Кандидат технічних наук

Фізична особа-підприємець (ФОП)

У 2009 році закінчив Харківський національний економічний університет (факультет «Економічної інформатики») за спеціальністю «Комп’ютеризовані технології та системи видавничо-поліграфічних виробництв» (магістратура).

У 2015 році захистив дисертацію за спеціальністю «Інформаційні технології» в Харківському національному університеті радіоелектроніки. Дисертація пов’язана з темою Web-to-print на базі Joomla.

В аспірантурі та після її закінчення викладав дисципліни, пов’язані з мультимедійними виданнями і поліграфією (лабораторні, практичні, курсові, дипломні роботи).

З 2008 року і по сьогоднішній день працює в галузі  створення сайтів «під ключ» на Joomla і WebSite X5 (від ідеї до реалізації, аналізу та модернізації). Також, займається доопрацюванням сайтів, SEO-просуванням, контекстною рекламою, захистом від злому і оптимізацією швидкості завантаження сайту.

З 2010 року веде авторський блог (https://aleksius.com/uk/), є й інші особисті проекти.

З 2014 року займається фрілансом, в основному, розробка сайтів та інтернет-магазинів на Joomla (Freelancehunt.com, Freelance.ua, Free-lance.ua, Upwork.com).

З 2019 року веде англомовний блог, є одним з модераторів форуму технічної підтримки WebSite X5.

У 2023 році відкрив канал з вітчизняним контентом в галузі сайтобудування (https://www.youtube.com/channel/UCMOEYRjO1E-KSx106xDZaxw).

Контакти:

Back to top