Skip to Content

Тимченко Вікторія Віталіївна

Smm-manager, Графічний дизайнер, Мисткиня

У 2020 році закінчила Харківський національний економічний університет (факультет «Економічної інформатики») за спеціальністю «Видавництво та поліграфія» (бакалавр).

У 2020 році закінчила курси Web-design «Design kitchen» зі створення Ecommerce Website та Landing page.

У 2022 році закінчила Харківський національний економічний університет (факультет «Менеджмент і маркетинг») за спеціальністю «Маркетинг» (магістр).

З 2021 (січень) по 2022 (вересень) працювала в SMM-agency «ComeOn». Створювала візуальний та текстовий контент, розробляла стратегії та рекламні креативи для просування компаній через соц. мережі. Допомагала в організації фотозйомок.

З 2022 (вересень) по 2023 (січень) навчалася один семестр у Zurich University of the Arts, як тимчасовий студент за спеціальністю «Trends and Identity» на факультеті Дизайну.

У грудні 2022 мала виставку-перфоменс в ZHDK в рамках модуля «Добірка — від посуду та столових приборів» (Aufgegabelt – von Tischbesteck und Essgeschirr). Об’єктом була скатертина почуттів біженців, які знайшли прихисток в Швейцарії.

З лютого 2023 році і по теперішній час роблю майстер-класи зі створення українських орнаментів на серветках для швейцарців та українців та поширюю особливості історії їх створення.

24 березня 2023 року виставлялася з українськими орнаментами у Лугано (ключове слово пошуку Tymchenko), італійський кантон у Швейцарії.

У теперішньому часі працюю над візуальною частиною 4-х проектів, які будуть спрямовані на просування української культури у Європі 🇺🇦

Мої контакти:

Instagram 

Ukraine +380959011972 

Switzerland +41798219446 

vikatim99@gmail.com

Back to top