Skip to Content

Московцов Даниїл Вікторович

Даниїл є випускником Харківського національного університету економіки ім. Сімона Кузнеця та має багаторічний досвід роботи в ІТ-сфері – 14 років розробки програмного забезпечення та продукт-девелопменту. Він працював в Україні, Бельгії, Сінгапурі та Новій Зеландії.

Він є співзасновником та технічним директором компанії Fairmart, яку він заснував у 2020 році в Сінгапурі разом із Яном Гаспарічем.

Fairmart розробив IoT-систему для автоматичної дигіталізації продуктів для малого та середнього бізнесу. Їхній стартап залучив інвестиції на суму 1,7 мільйона доларів США, які очолили Quest Ventures та Entrepreneur First. Крім того, в раунді взяли участь SOSV, Vectr Ventures та Hustle Fund, венчурні інвестори, які базуються в Сінгапурі, Гонконгу та США, відомі своїми успіхами та впливом на розвиток стартап-екосистеми. Організація допомагає місцевим магазинам, які торгують продуктами з штрих-кодами, автоматично дигіталізувати свої продукти, щоб покупці могли знайти їх онлайн. Для цього використовуються IoT-сканери, які дозволяють сканувати продукти та додавати їхню інформацію на сторінку магазину в Fairmart.

У 2016 році Даниїл очолював команду розробки у Shopback, відповідальну за користувацький досвід на сайті www.shopback.sg. Компанія має більше 2,5 мільйонів користувачів і більше 1300 партнерів, таких як Booking.com, Lazada і Foodpanda. Оцінка Shopback на 2020 рік складає близько 1 мільярда доларів США.

У 2015 році він був розробником у Redmart — онлайн-супермаркеті в Сінгапурі, який пропонує широкий вибір свіжих продуктів харчування, миттєвих продуктів та засобів гігієни для доставки на домівку. Компанія заснована у 2011 році і має більше 800 тисяч зареєстрованих користувачів та партнерство з понад 1000 місцевими та міжнародними брендами.

Він проживає в Сінгапурі та завжди радий зв’язку з українськими стартапами та студентською громадою.

Контакти:

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/daniil-moskovtsov-40365032/

Пошта: dmoskovsov@gmail.com

Мобільний телефон: +65 8863 7515

Back to top