Skip to Content

Бондаренко Анна Романівна

Engagement Specialist at AltexSoft

У 2018 році закінчила Харківський національний економічний університет, факультет «Економічної інформатики» за спеціальністю «Видавництво та поліграфія», освітня програма «Технології електронних мультимедійних видань» (магістратура).

У 2018 році почала працювати в компанії AltexSoft на посаді Account Development Representative. Основні задачі – пошук нових клієнтів для компанії, формування бази клієнтів та призначення зустрічей для менеджерів з продажів, підготовка роуд-шоу.

У 2020 році перейшла на позицію менеджера з продажів (Engagement Specialist). Основні задачі в даній ролі – аналітика бізнесу клієнтів, формування ціннісної пропозиції, розробка стратегії контактування клієнтів, написання ланцюжків повідомлень, проведення вступних дзвінків і подальша комунікація.

*AltexSoft – це технологічна консалтингова компанія, яка спеціалізується на розробці комплексних цифрових рішень під ключ у сфері подорожей та гостинності.

З 2019 року захоплююсь психологією.

З 2020 року вивчаю тему професійної реалізації: як займатись тим, що насправді цікаво; як задіяти всі свої таланти та здібності; як розпізнати, що певна сфера «твоя» або що ти «не на своєму місці»; як зменшити випадки «вигорання» та залишатись ефективним.

Контакти:

Back to top