Skip to Content

Захист магістерських робіт за спеціальністю 186 «Видавництво та поліграфія» Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця у 2023/2024 навчальному році

З 6.12.2023 Р. по 8.12.2023 р. у режимі онлайн відбулися захисти дипломних робіт студентів другого (магістерського) рівня.

Склад ЕК №1 затверджено наказом ректора університету №266 від 30.10.2023 р. у такому складі:

Голова ЕК: кандидат технічних наук, директор ТОВ «Астрон+» Олександр ТКАЧОВ.

Члени ЕК1:

Олександр ПУШКАР, д.е.н., професор, завідувач кафедри комп’ютерних систем і технологій,

Андрій ГОРДЄЄВ, д.т.н., професор кафедри комп’ютерних систем і технологій,

Ірина ХОРОШЕВСЬКА, к.е.н., доцент кафедри комп’ютерних систем і технологій.

Секретар ЕК: Євген ГРАБОВСЬКИЙ, к.е.н., доцент кафедри комп’ютерних систем і технологій.

Засідання комісії відбувалося по затвердженому плану відповідно з розкладом 6.12.2023 р., 7.12.2023 р та 8.12.2023 р.

Серед найбільш кваліфікованих слід відзначити такі дипломні роботи студентів, які комісія виділила як найкращі: Алєксєєвої Ірини Дмитрівни на тему «Методика розробки дизайну мобільного додатку для стабілізації емоційного стану» під керівництвом к.е.н., доц. Хорошевської І.О.; Гармаша Максима Сергійовича на тему «Методика редизайну фірмового стилю кафедри із використанням доповненої реальності та 3D-моделювання» під керівництвом д.е.н., доц. Потрашкової Л.В.; Гмирак Марії Дмитрівни на тему «Методика вибору програмного забезпечення для створення AR-контенту до фотоматеріалів на тему «Харків – місто-герой» під керівництвом д.е.н., доц. Потрашкової Л.В.; Довгай Анни Ігорівни на тему «Методика розробки блогу» під керівництвом Грабовського Є.М.; Лапіної Анастасії Артемівни на тему «Методика створення дизайну мобільної інтерактивної гри для дітей» під керівництвом к.е.н., доц. Хорошевської І.О.; Літвінової Олени Андріївни на тему «Методика візуалізації персонажів української міфології із використанням доповненої реальності» під керівництвом д.е.н., доц. Потрашкової Л.В.; Мартиненко Поліни Едуардівни на тему «Методика створення аудіо/відео додатку під операційну систему iOS» під керівництвом к.е.н., доц. Хорошевської І.О. Перелічені дипломні роботи освітнього ступеня «магістр» виконано на високому професійному рівні, магістри показали глибину знань та вміння працювати самостійно з літературою, формувати та доводити наукові гіпотези, самостійно робити висновки та надавати пропозиції, а також реалізовувати їх у повнофункціональних додатках та інформаційних системах.

Студентки Алєксєєва Ірина Дмитрівна та Довгай Анна Ігорівна отримали дипломи з відзнакою.

Студенток Алєксєєву Ірину Дмитрівну, Гмирак Марію Дмитрівну та Літвінову Олену Андріївну було рекомендовано до навчання у аспірантурі для подальшого наукового пошуку.

Вітаємо наших магістрів!

Back to top