Skip to Content

Комплексний тренінг магістрів 2-го року навчання

З 01.09.2023 р. по 08.09.2023 р. магістри 2-го року навчання ОП «Технології електронних мультимедійних видань» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» приймали участь у комплексному тренінгу.

Тренерами були: д.е.н., проф. Потрашкова Л.В., к.е.н., доц. Грабовський Є.М., к.е.н., доц. Хорошевська І.О.

В процесі тренінга магістри показали високий рівень як професійних (hard skills), так особистих (soft skills) навичок. Вони активно приймали участь у командній роботі в рамках управління проектною командою мультимедійного видавництва, креативно та обґрунтовано підходили до визначення своєї ролі при виконані ряду симуляційних ділових ігор, здійснювали підготовку графічного контенту та обґрунтовували свої рішення.

Магістри продемонстрували, що можуть творче та креативно мислити, займати лідерську позицію, успішно взаємодіяти в команді під час прийняття спільних рішень, здійснювати їх узгодження. А також, що вони гарно володіють вербальними та невербальними елементами комунікації та командної роботи, мають вміння спостерігати, слухати, аналізувати, адаптуватися до змін, презентувати та виступати публічно.

Back to top