Skip to Content

Хакатон «SheRebuilds UA Hackathon» 3-10 березня 2023 року

З 3 по 10 березня 2023 року компаніями WZMH Architects (Канада), Sparkbird (Канада), та UA IT Hub був проведений хакатон «SheRebuilds UA Hackathon» для студенток українських закладіів вищої освіти.
I місце у хакатоні (серед сорока команд з усієї України) зайняла команда «Upgradenuta» студенток ХНЕУ ім. С. Кузнеця факультету інформаційних технологій спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія». Склад команди – Коц Поліна (1 курс), Кравцова Поліна (3 курс), Букіна Ангеліна (3 курс), Гончаренко Валерія (4 курс), Кривобокова Юлія (4 курс). зайняли перше місце зі своїм інноваційним проектом.
Ідея інноваційного проекту команди «Upgradenuta» полягала у наступному: у містах, які були повністю винищені агресією росіян, будувати поселення з вертикальними фермами, які будуть мати розумну та автоматизовану систему контролю, а також працювати за рахунок сонячної енергії. Все це буде створено для того, аби покращити стан української економіки, і знову відновлювати наш аграрний сектор і виводити його на зовсім новий рівень.
Вітаємо наших студенток з перемогою!

Інформацію розглянуто і затверджено на засіданні кафедри комп’ютерних систем і технологій (протокол № 10 від 29.03.2023 р.)

Back to top