Skip to Content

Тематичний семінар «Особливості проєктів ІТ-компанії NIX Solutions» 28.03.2023 р.

28 березня о 10:15 відбувся тематичний семінар «Особливості проєктів ІТ-компанії NIX Solutions» для бакалаврів і магістрів спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія», який провів React-Native розробник Костянтин Костяниця з ІТ-компанії «NIX Solutions». У доповіді було розглянуто переваги на недоліки роботи у компанії «NIX Solutions». Проаналізовано технологічні особливості ключових проектів «NIX Solutions». Обговорено питання набуття певних компетентностей для майбутнього працевлаштування випускників бакалаврату та магістратури освітньої програми «Технології електронних мультимедійних видань» у компанії «NIX Solutions».
Розглянуті питання є актуальними для набуття компетентностей студентами спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія»в рамках навчальних дисциплін «Інформаційні технології», «Розробка веб-додатків» (бакалаврат), а також «Проектування додатків для мобільних пристроїв», «WEB додатки для мобільних пристроїв» (магістратура).
Дякуємо Костянтину Костяниці за цікавий семінар!

Інформацію розглянуто і затверджено на засіданні кафедри комп’ютерних систем і технологій (протокол № 10 від 29.03.2023 р.)

Back to top