Skip to Content

Вебінар на тему «Штучний інтелект / GPT, і як їх ефективно використовувати»» від Pascal Regeer 28 квітня 2023 року

28 квітня 2023 року о 18:00 у режимі онлайн відбувся вебінар на тему «Штучний інтелект / GPT, і як їх ефективно використовувати». У вебінарі прийняли участь студенти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія». Спікером був Pascal Regeer, IT-консультант з Нідерландів з понад 7-ми річним досвідом роботи, член команди глобального ІТ-лідера Capgemini.
Протягом його навчання інформаційним технологіям в 2011, Паскаль зацікавився штучним інтелектом (ШІ). Він почав з вивчення алгоритмів пошуку, а потім перейшов до використання ШІ у веб-сайтах та додатках. Коли OpenAI презентував ChatGPT, Паскаль побачив в цьому можливість показати, як можна легко використовувати цю технологію, з урахуванням ризиків.
Паскаль завжди слідкує за новими тенденціями ІТ-сфери і 28 квітня 2023 року він поділився своїми знаннями зі студентами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія».
Дякуємо пану Паскалю за цікавий вебінар!

Інформацію розглянуто і затверджено на засіданні кафедри комп’ютерних систем і технологій (протокол № 12 від від 17 травня 2023 р.).

Back to top